Vastgoedonderhoud

Leg het onderhoud van jouw vastgoed in de betrouwbare handen van Lips aannemers.

vastgoed onderhoud
volledige ontzorging

Door als gemeente, VvE of belegger te investeren in goed onderhoud, zorg je ervoor dat het vastgoed zijn glans behoudt en zelfs in waarde toeneemt. Dit leidt niet alleen tot een duurzame en bloeiende vastgoedportefeuille, maar ook tot gebruikers en huurders die content zijn. Zo kunnen zij naar volle tevredenheid genieten van hun woning of werkplek.

Ook laat je met goed onderhoud zien dat je zorg draagt voor jouw vastgoed en voor de mensen die het gebruiken of bewonen. Als betrokken eigenaar of beheerder is dit niet alleen zakelijk een slimme zet, maar ook het fundament voor een florerende vastgoedtoekomst.

Wij dragen de zorg

Lips aannemers neemt graag de zorg voor jouw vastgoed over. Dat kan door middel van een onderhoudscontract, waarbij wij alle voorkomende onderhoudswerkzaamheden uitvoeren. Ook is het mogelijk dat wij groot of klein onderhoud projectmatig uitvoeren voor bijvoorbeeld een woningbouwvereniging. Hoe groot of hoe klein de onderhoudsklus ook is, wij denken graag met je mee over de optimale uitvoering, waarbij prijs, kwaliteit en planning leidend zijn.

Bij de uitvoering van de werkzaamheden gaan wij buitengewoon zorgvuldig om met zowel de binnenkant als de buitenkant van het vastgoed. Wij willen dat het er mooier en beter op wordt en doen alles wat binnen onze mogelijkheden ligt om dit te realiseren.

lips aannemers dragen de zorg
vastgoedonderhoud

Lips aannemers voor vastgoedonderhoud betekent:

  • De mogelijkheid voor het afsluiten van onderhoudscontracten die volledig aangepast zijn aan jouw wensen.

  • Een goede communicatie naar de bewoners en/of gebruikers van het vastgoed, zodat ze weten wat er gaat gebeuren, wanneer en door wie.

  • Duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden, voor een gunstige prijs, met een uitstekende kwaliteit en volgens planning.

Reviews

Deze mensen gingen je voor

 

Wil jij als vastgoedbeheerder of -eigenaar weten wat wij voor jou kunnen doen?

In een vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken wij graag de mogelijkheden. Plan direct een afspraak in onze agenda
of bel: 03 16 84 95 46

Mask Group 8

Aanbod

Ook interessant

Voor particulieren

Wil je jouw woning bouwen of verbouwen binnen budget, planning en met behoud van kwaliteit? Wij staan voor jou klaar. Weten hoe? Lees dan snel verder.

Meer weten

Voor architecten

Samen in een bouwteam of als uitvoerende partij? Wij denken en bouwen graag met je mee. Weten hoe? Lees dan snel verder.

Meer weten