Over Lips Aannemers

Lips Aannemers voor nieuwbouw en verbouw van woningen in de regio Arnhem-Nijmegen. We hebben meer dan 25 jaar ervaring waarbij kwaliteit, planning en budget hand in hand gaan.

over ons
ons team

Een huis bouwen of verbouwen is voor ons dagelijkse kost. Wij weten wat de valkuilen zijn, waar je de mist in kunt gaan en waar je op moet letten. Maar voor jou als woningeigenaar of opdrachtgever, is het een spannende tijd. Gaat het lukken om de plannen te realiseren binnen de tijd en binnen het budget? Kan alles wat je bedacht hebt wel uitgevoerd worden? En wordt jouw huis ook een echt thuis?

Wij begrijpen dat je veel vragen hebt, soms twijfelt en dat je een aannemer zoekt die niet alleen kan bouwen, maar waarop je ook kunt vertrouwen. Door duidelijk te zijn over wat wel en niet kan, weet je vooraf waar je aan toe bent. Zo voorkomen we vervelende verrassingen tijdens de uitvoering of achteraf.

Missie & visie

Als aannemersbedrijf hechten wij grote waarde aan:

favicon

Betrouwbaarheid

We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen. Zo kom je als klant nooit voor verrassingen te staan.

favicon

Zekerheid

We geven onze klanten de zekerheid dat het geregeld wordt. Ook als we daarvoor 10 passen harder moeten lopen, langer door moeten werken of zelf in de auto moeten stappen om iets te halen.

favicon

Ontzorgen

We regelen wat wij moeten regelen. Niet alleen het bestellen van materialen, een bouwkraan of een betonmolen. Maar ook het tekenwerk, de vergunningsaanvraag, het ontwerp en een advies kun je aan ons overlaten.

favicon

Betrokkenheid

We laten je nooit aan je lot over. Daarom werken wij met vaste leveranciers voor bouwmaterialen, sanitair, vloeren, stoffering en alles wat er bij de bouw of verbouw van een woning komt kijken. We weten wat we aan elkaar hebben en door de korte lijnen zijn zaken snel geregeld.

One werkwijze

1. Kennismaking

Bij de kennismaking vertel jij wat jouw wensen zijn en vertellen wij wat wij voor jou kunnen betekenen. Als we een match zijn, gaan we verder met de voorbereiding.

2. Voorbereiding

Hierbij gaan we dieper in op jouw wensen en zetten deze om in een concreet en haalbaar plan. Daarbij kijken we uiteraard ook naar het beschikbare budget en maken we een realistische planning.

3. Uitvoering

De bouw gaat van start! Door de goede en gedegen voorbereiding verloopt de bouw zo soepel mogelijk met zo weinig mogelijk - het liefst geen - verrassingen. Wij houden jou op de hoogte van de voortgang en jij kunt met jouw vragen altijd bij ons terecht.

4. Genieten

Het grote genieten begint als de bouw is afgerond en opgeleverd, binnen tijd en budget. Toch nog iets waar je niet helemaal tevreden over bent? Ook na oplevering laten wij je niet aan je lot over. We doen er alles aan om jou te laten genieten van je nieuwe thuis.

Projecten

Mooie projecten in beeld

Hoe het begon

Achter elke grootse onderneming schuilt een verhaal van passie, visie en onvermoeibare inzet. Voor Lips Aannemers begon deze reis meer dan 25 jaar geleden, gedreven door de ambitie en het vakmanschap van één man: Michel Lips.

Michel's fascinatie voor bouwkunst en zijn droom om de bouwsector te transformeren met transparantie, kwaliteit en luxe, legden de fundamenten voor wat Lips Aannemers vandaag de dag is.

Vanuit zijn visie op de bouwsector zag Michel de noodzaak voor een bedrijf dat bouwt met integriteit en een diepe toewijding aan klanttevredenheid. Hij wilde een proces waarin het enthousiasme van de klant even belangrijk is als het eindresultaat.

Door de jaren heen heeft deze benadering Lips Aannemers niet alleen tot een toonaangevende naam in de luxe woningbouw en grootschalige woninguitbreidingen gemaakt, maar heeft het ook gezorgd voor een portfolio van droomhuizen die de essentie van genieten, kwaliteit en luxe belichamen.

Vandaag de dag blijft Michel met zijn team van vakexperts de dromen van klanten realiseren, met dezelfde passie en toewijding als bij het begin.

Welkom bij Lips Aannemers, waar het allemaal begon met een droom, een man, en de onwrikbare overtuiging dat we samen het onmogelijke mogelijk kunnen maken.

hoe het begon

Het team

Maak kennis met ons team

Wij stellen graag ons team van betrokken, vaardige en enthousiaste vakmensen aan je voor. Zo zijn de gezichten al een beetje vertrouwd, voordat ze bij jou aan de slag gaan.

Michel Lips

Michel Lips

Eigenaar

esmee piek

Esmee Piek

Bouwkundig ingenieur

dylen oudendag

Dylan Oudendag

Timmerman

jari schennink

Jari Schennink

Timmerman | Leermeester

jurgen van huet

Jurgen van Huet

Timmerman

ruud van baaren

Ruud van Baaren

Timmerman | Uitvoerder

Sven

Tiedo Dix 

Metselaar | Tegelzetter

Tiedo

Sven van den Bos

Montage medewerker                        

jesse

Jesse Honkoop

ReVaBo student

Wij zijn altijd op zoek naar goede vakmensen. Lees hier meer over op Werken bij.

Samen sparren?

We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Je kunt hiervoor direct een afspraak in onze agenda plannen. Bellen kan natuurlijk ook: 03 16 84 95 46

Mask Group 8