Voor particulieren

De toegewijde aannemer met hart voor jouw (t)huis.

voor particulieren
nieuwbouw

Voor nieuwbouw en verbouw van uw woning is Lips Aannemers jouw ideale partner. Betrouwbaar als wij zijn, doen we wat we zeggen en vertellen we duidelijk wat we doen.

Je gaat niet dagelijks met een aannemer in zee en vaak zijn er grote bedragen gemoeid met de bouw of verbouw van een woning. Wij begrijpen daarom heel goed dat je vooraf graag wilt weten hoe een aannemer te werk gaat. Dat helpt jou om een weloverwogen keuze te maken.

Wij zijn anders

Wij begrijpen dat jouw woning niet zomaar een woning is, maar jouw huis. Sterker nog, jouw thuis. Een plek waar je je veilig voelt, je geborgen weet en waar je tot rust komt. Je bent zuinig op die plek en je wilt niet dat een ander die beschadigt.

Wij willen dat jij van jouw huis kunt genieten. Of het nu om een nieuw te bouwen of om de verbouw van een bestaande woning gaat, wij zetten ons 100% in om dit te realiseren. Om te beginnen hebben we hiervoor een eigen ontwerpteam voor de nieuwbouw, renovatie en uitbreiding van woningen. We verwerken je ideeën in het ontwerp, zodat jouw woning aan jouw wensen voldoet.

Maar wij willen ook dat de periode tijdens de bouw of verbouw zo zorgeloos mogelijk verloopt. Met goede communicatie, regelmatige updates over de voortgang van de bouw via een speciale app en vaste leveranciers waarbij wij in kunnen staan voor hun kwaliteit, maken wij van de bouwperiode een tijd die zo rimpelloos mogelijk verloopt.

verbouw
lips aannemers bouwpartner

Met Lips Aannemers kies je voor een bouwpartner die:

  • met je meedenkt, adviseert en informeert, zodat jouw wens gerealiseerd wordt.

  • jou de zekerheid geeft dat de bouw of verbouw van jouw woning geregeld wordt zonder gedoe en binnen de afgesproken tijd en het budget.

  • aandacht, kwaliteit, eerlijkheid, transparantie en betrouwbaarheid samenbrengt, zodat jij volledig ontzorgd wordt tijdens de bouw of verbouw van jouw woning.

Of je nu jouw woning wil verbouwen of een nieuwe woning wil laten bouwen, Lips Aannemers regelt het voor je.

Reviews

Deze mensen gingen je voor

 

Nieuwsgierig geworden wat Lips aannemers voor jou kan betekenen?

Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek in onze agenda.

Mask Group 8

Aanbod

Ook interessant

Voor architecten

Samen in een bouwteam of als uitvoerende partij? Wij denken en bouwen graag met je mee. Weten hoe? Lees dan snel verder.

Meer weten

Vastgoedonderhoud

Wij zijn net zo zuinig als jij op jouw vastgoed. Je behoudt het met goed en doeltreffend onderhoud. Weten hoe? Lees dan snel verder.

Meer weten